viernes, 28 de noviembre de 2008

Paràgraf a part per Ramòn Nos II suposó

Bueno, aquest comentí és mereix una entradeta, aprofito per a comentar que els següents 2 comentaris que faça la gent , també tindran una entradeta.
“Quina sort poder veure la neu tan prop!!
Jo sempre he volgut anar per llocs nevats, però aquí a Barcelona és més difícil vore'n...”
Home és molt xulo i ho recomano, però no fa molta gràcia apartar neu de la bici per a poder anar a classe. Però no deixa de ser graciós, i és molt entranyable, de totes maneres és com tot una vegada t’acostumes ja no fas cas, aquí se fa prou de cas a la neu, perquè encara que neva, no es ninguna passada i la gent encara disfruta molt en la neu.
“Veig que les coses van bé per allà, cosa que no m'estranye perquè tu sempre t'adaptes a tot i te relaciones en tots.”
Home, no sóc tan crack, però jo sempre sóc partidari d’un gran refrán castellano: “Allí donde fueres haz lo que vieres” Que el recomano a tot lo món. De totes manere el principal problema que crec que he tingut, és a l’hora de parlar quan vull dir les coses i no em surten les paraules en alemany i parlo en anglès, però bueno poc a poc, de totes maneres, la gent sempre és més amable si comences amb un somriure.
“com t'ho has fet per tindre el contador de visites? Jo és que no sé com posar-me'l i este que tu tens està bastant bé per tot el tema d'estadistiques.”
Bé vaig vore que els que oferia bloger, no valien massa, així que vaig mira en un atre blog, i vaig seguir el rastre del contador, així que fes lo mateix, i a la web omplis un formulari (el mític de tota la vida mail, nom, adressa, conte...), i et donen el codigo fuente del contador que només tens que insertar.
Finalament recomana aquest 3 vídeos.
Comando G, que sempre teniu que estar alerta, i així les coses sempre van be



I els altres dos són Ulisses 31, com les versions en castellà no estaven massa, bé pujo l’inglesa i l’alemanya, que molen més. Sempre ha segut el meu heroi grec preferit. Encara que a la Peque no li mola massa.







Però es prou adient per als que estan per ahí lluny de casa i han de solucionar les coses soles, però amb l’esperança de tornar a casa.

1 comentario:

Ramon dijo...

Moltes gràcies per l'entrada, ja anire seguint les teues aventures per Alemanya. Això sí, espero que per Nadal ens veiguem.

Cuida't molt.

Ramon Nos "II"