lunes, 3 de noviembre de 2008

Comencem la setmana en poc entusiasme

Hola xiquets, hui crec que ja esta finalment solucionat el problema dels vídeos, es un programa del youtube que et permet, passar a vídeos a flv avanç de pujar-los, i esta prou bé així a vore si hui pugem algun vídeo més. I això les fotos de la festa encara no les tinc, però algun dia les tindre. Com anècdotes de la festa diré que aquí les cerveses, estan a la fresca al carrer i au i ja queden prou fresquetes per a consumir. això està bé. després també anaven a fer una partideta de cartes, i dic home això esta bé una partideta de cartes, però era un joc estrany de cartes tipo de rol, i vaig decidir només mirar. Després el buddy se’n va anar a dormir i jo vaig estar un ratet més i per a dormir també. La veritat é que tornant per a casa feia un fred que pa que, en bici i per la nit era una mica horrible, però vam arribar a la calentoreta de la llar, molt a gust.
Hui no tinc cap foto demà a vore si agarro la càmera i en faig alguna, pujo els vídeos de Nürnberg que en hi han uns quants.
Aquí la universitat,a cada assignatura sempre en hi han 2, o 3, depèn de la qualitat del professor, el profe que explica la teoria, depèn de com és hi ah un tipet que li va borran la pissarra. I després un altre tipet que li fa els problemes, este sol esser molt simpàtic i un xic jove que es curra el puesto. Este matí tenia, el exercicis amb el xic jove, molt majo però massa feliç, ens ha explicat com funcionen els exàmens que sempre està bé. Ja crec q tinc decidides més o menys lo que faré, tractament de senyal i au. La veritat que en volia fer una de programa però no en trobo cap de bonica,així que ja vorem a l'altre quadrimestre, però ja estarem liats amb el diploma thesis, així que ja vorem.
Bueno això en lo que fa referent a la universitat, referent als diumenges, aquí, al gent surt molt a passejar en família o van a fer activitats com nadar o coses varies, hi han molts parcs i el bosc també és un gran punt de trobada.
Bé em despedeixo per anar a dormir, hui els vídeos són del passeig Erwin Rommel i una mini explicació de com funcionen els carrers, la veritat que estant estructurats diferent que a Espanya, no se veuen els super blocs de pisos. més enllà de 3 pisos no hi ha res. i són cases amb jardí, i està graciós les combinacions de carrers. Bé bona nit i no vos perguesseu.
Lo típic doneu un b7 de pato a alguna persona estimada per a que arriben a la Peque, gràcies a les bones vibracions del ambient, i feu també la moto que es graciós així també els arribarà als nebots, que per cert em coneixen als vídeos, Grande Tio! i Grandes sobrinos! acabo les felicitacions efusives i italianes i vaig a dormir.






1 comentario:

Unknown dijo...

Me ha encantado tu video Toni! Estos europeos están locos. Aquí las calles son círculos y yo no paro de dar vueltas completas para encontrar sitios que tengo justo al lado pero en el otro sentido! Me he sentido tan identificada....

Un beso y me alegro de que todo vaya bien!!