martes, 4 de noviembre de 2008

amble però amb errors

Hola xiquets, hui ha sigut un dia prou graciós, tot de classes en alemany, i no molt de matí, així que ha estat prou bé. també hem fet excursió a Thalia la llibreria per a agafar el llibre del curset d'alemany i després per a casa que fa fresca. La veritat és que cada volta està més clar que no patiré HF2, total ja vaig aprovar la part a teleco i este tio esta loco. En fi és lo que hi ha, Hui hem anat a audiovisuelle szenen, i el tio és molt friki, la veritat que tenen que ser amics ell i JJ de teleco, perquè són iguals, hui ens ha portat un calibrador de càmeres, i ens ha dit que si compràvem una càmera cara, a partir de 900 euros, podríem anar ahi a provar-la. Així que ja sabeu, si voleu calibrar una càmera veniu a alemanya. Per lo demés és un tio molt majo. Després tenia que anar a rotehnhamcampus així que bici i per allà, I hui m'he saltat hf2 que no sé si la faré. I he anat a Thalia que demà me tocarà tornar a anar perquè m'he equivocat de llibre, així que tindre que anar a canviar-lo, Però bé, demà aniré i espero que me’l canvien. després la classe d'alemany, hui estava molt simpàtica la profe, i ha xerrat un munto i ens ha explicat molt, es veu que va per dies. Després per a casa a sopar i poca cosa més la veritat que hui ha sigut un dia prou tranquil, demà més i ademés hi ha que matinar.
Hui si que vos deixo 2 vídeos de la visita de Nürnberg, no són massa bonicos però és lo que hi ha. Gràcies a Maria per el seu comentari i té raó els europeus fora d’Espanya esta locos, com diria Obelix.
Bé i ja per a casa, hui curteta que demà hi ha que matinar molt. Bona nit un B7 de pato per a la Peque, la moto per als nebots i per a tots els que em llegeixen, ara he posat un contador així que espero que puje un munto, un abraç i als amic que no pos mira que vols q t'he diga tinc amics molt importants que tenen molta faena i sempre estan ocupats i no em llegeixen, però també una abraçada per a ells
A10 xiquets i el B7 per a Maria que és l'única que ha escrit el comentari, Els comentari de hui no tindran premi a10







No hay comentarios: