viernes, 28 de noviembre de 2008

Paràgraf a part per Ramòn Nos II suposó

Bueno, aquest comentí és mereix una entradeta, aprofito per a comentar que els següents 2 comentaris que faça la gent , també tindran una entradeta.
“Quina sort poder veure la neu tan prop!!
Jo sempre he volgut anar per llocs nevats, però aquí a Barcelona és més difícil vore'n...”
Home és molt xulo i ho recomano, però no fa molta gràcia apartar neu de la bici per a poder anar a classe. Però no deixa de ser graciós, i és molt entranyable, de totes maneres és com tot una vegada t’acostumes ja no fas cas, aquí se fa prou de cas a la neu, perquè encara que neva, no es ninguna passada i la gent encara disfruta molt en la neu.
“Veig que les coses van bé per allà, cosa que no m'estranye perquè tu sempre t'adaptes a tot i te relaciones en tots.”
Home, no sóc tan crack, però jo sempre sóc partidari d’un gran refrán castellano: “Allí donde fueres haz lo que vieres” Que el recomano a tot lo món. De totes manere el principal problema que crec que he tingut, és a l’hora de parlar quan vull dir les coses i no em surten les paraules en alemany i parlo en anglès, però bueno poc a poc, de totes maneres, la gent sempre és més amable si comences amb un somriure.
“com t'ho has fet per tindre el contador de visites? Jo és que no sé com posar-me'l i este que tu tens està bastant bé per tot el tema d'estadistiques.”
Bé vaig vore que els que oferia bloger, no valien massa, així que vaig mira en un atre blog, i vaig seguir el rastre del contador, així que fes lo mateix, i a la web omplis un formulari (el mític de tota la vida mail, nom, adressa, conte...), i et donen el codigo fuente del contador que només tens que insertar.
Finalament recomana aquest 3 vídeos.
Comando G, que sempre teniu que estar alerta, i així les coses sempre van be



I els altres dos són Ulisses 31, com les versions en castellà no estaven massa, bé pujo l’inglesa i l’alemanya, que molen més. Sempre ha segut el meu heroi grec preferit. Encara que a la Peque no li mola massa.







Però es prou adient per als que estan per ahí lluny de casa i han de solucionar les coses soles, però amb l’esperança de tornar a casa.

Ei que encara publico

Hola xiquets, aquest blog açò no furula massa bé, però a vore si tornem a publicar, este finde hi ha visita, però espero igual tindre temps, a vore si és veritat. Per lo demés ahir vaig perdre la entrada que tenia per a pujar així que ja vorem si la trobe per els móns del disc dur. Per altra banda aquí la neu va desapareixen, però encara queden imatges prou entranyables. així que s’està prou bé. Perquè les vistes encara són boniques, però no has de fer el cabra en la bici per anar a classe, si vas a les 2 pos està graciós, però a les 7 del matí pos no me fa tanta gràcia. Per lo demés està prou graciós, les pràctiques són una espècie de passatemps que és copiar l'exemple de la classe de teoria, bàsicament com el Shell de acso II, copipastes suar-te línies i ja tens la pràctiqueta feta. En fi molta felicitat. El millor de les classes, és la tertúlia en Rudolf, és un home molt simpàtic que sempre pregunta com me van les coses. i molt majo.
Ahir per el matí va estar graciós tenia classe en Inglés d'un tio que jo crec que és anglès, i el tio al entrar me diu good morning i jo li conteste guten tag i el tio em diu, t'he parlat en anglès i me contestes en alemany, els enginyers preferim l’anglès, tu que prefereixes l’alemany, i li dic no, jo el castellà, i fa ah, jo claro vaig pensar amb el meu accent d'oxford normal que no sàpigues que no era anglès o alemany. I llavors el tio va dir dos frases en castellà i fa ah ja entiendo, així que no res, també es majo, després vam parlar del projecte, i no res a nadar. Després a nedar o finalment a casa per a dinar, i fer alguna coseta avanç de digitale klänge, una classe friki i entretinguda que anima a fer més coses i treballar per a l’assignatura.
Aquí la veritat que ja estan quasi que tots els aparadors, preparats per a Nadal espero que per ahí també estiga tot prou paregut, o que com està ja em direu alguna cosa.
El fred la veritat que és prou suportable, ben abrigadet no tens ni una mica de fred està molt bé. i fins hi tot en bicicleta no te geles. i la veritat que com ja vaig dir hi ha poca diferencia de la gent que va en bici estiu i quan neva, bé em despedeixo i a vore si prepara el paràgraf a part. i l'altra entrada del dia.
I u n B7 per a casa meua, I la moto per als nebots, i u n b7 de pato per a la Peque i un abraç per a tots els que em lligen. a10 i bona nit.
Bueno vos acabe de pujar les fotos de la neu i disfruteu-les.








lunes, 24 de noviembre de 2008

Tag normalerweise Tag

Hola xiquets, Dilluns normal, marcat per la normalitat, quan m'he alçat a les 7:30 per anar a classe, hi havia més neu que ahir per el carrer, però durant el dia ha plogut i ha marxat una mica de neu. així que prou bé. Estem a prop dels Alps però no lo suficient per a que es queda la neu, com al poble d'un que ha fet la pràctica en mi. que si que està tocant dels Alps, i es veuen bé les muntanyes. Per lo demés hui ha estat un dia tranquil·let, fent les practiquetes i disfrutant del matlab, a classe. Desprès he corroborat que el que feia era dels últims cursos perquè no m'ho creia massa, i hem disfrutat de les vistes del laboratori. per a demà ja esperem menys neu, i molta felicitat, perquè és l’últim dia de no matina així que vorem com va la gent a classe desde la calentoreta de l'habitació.
La veritat que s'ha notat un baixó en les bicicletes que es veuen a la uni, però encara va molta gent en bicicleta, I la veritat és que encara se va prou bé, La veritat que és una mica xocant combinar les dos coses però anem fent.
És graciós vore ninots de neu a les cantonades, i xiquets amb el trineu, ara he entès perquè alguns parcs, tenen una muntanyeta, ara amb la neu és ideal per a lliscar amb el trineu, a vore si un dia tinc temps i m'arrimo al parc a fer la gravació dels xiquets tirant-se amb el trineu, queda molt graciós. Per lo demés hui vos pujo més fotos de la nevada i vaig a dormir.
Bona nit xiquets, i un b7 de pato per a La Peque, La moto per als nebots, i un abraç per als de casa, i molta felicitat per als que em lligen, molt bé a10 xiquets.






domingo, 23 de noviembre de 2008

Hola xiquets, hui es diumenge, fa solet està nevadet i la piscina esta tancada, bueno de totes maneres ja tocava un dia de descans, així que hem sortit a pasejar i a disfrutar del horari però avanç de fer el dinar he decidit pujar els vídeos al blog i així ja estaran, espero que vos agraden a la nit més. A10 xiquets

vídeo de la primera neu a la finestra


Erwin Rommel Blanco, records a Roman!


I demà vídeo de Erwin Rommel blanco!!! jajaja! és bo tat ja tens un nou nom amic

Hola xiquets. Encara que la primera nevada de ahir era de pam i mig, i mentre tornava del Hansdelhof (puesto de las compras). Esta nit ha caigut una bona nevada. I esta tot blanquet i en un parell de dits de neu. I he fet un vídeo de la primera vega que veia neu per la finestra de l'habitació. hui pujaré alguna foto i demà faré doble post i pujaré algun vídeo per el matí i per la nit el mític post de per la nit. La veritat que aquí la neu ha caigut, però quan he anat a la piscina tots els carrers, camins i caminets, ja estaven sense neu, per a passar molt bé. molta professionalitat, fins hi tot aquí a Erwin rommel ja havien tirat sal per els minicaminets. L'altra cosa és que açò esvara molt però anem fent encara que siga poc a poc. A la piscina hem anat feliçment en bicicleta la veritat que se va prou bé en bici, la neu patina una mica però se pot avançar en felicitat, si trobes alguna plaqueta de neu, pos si que se’n va una mica però bé, es diferent el que si que fa és molt de fred i un aire prou gelat, que ara no be acompanyat de aigüeta, sinó que de gotes de neu, però be jo me poso l'uniforme i a marxar per el món que sinó no pot ser hem de fer coses encara que estiga nevat. com els carters de El cartero de Kevin Kostner. en fi es lo que hi ha. Per lo demés no ha passat res bonico, i demà la piscina estarà tancada, però se podrà dormir per lo menos, i per a desdejunar xocolata i un bon bollo alemany, i després a pegar una volteta i pujar els vídeos. així que bona nit xiquets vos deixo algunes fotos de la neu i de la meua bici nevada. a10 i bona nit
I u n B7 per a casa meua, I la moto per als nebots, i u n b7 de pato per a la Peque i un abraç per a tots els que em lligen. a10 i bona nit.




viernes, 21 de noviembre de 2008

Ei que ja ha passat!!!!!!!!!!!!!!

Hola xiquets, esta setmana tinc la paradeta una mica destorba, però és en part també una mica per la connexió que caduca una mica, i en gasto prou conversant haure de parar una mica de gastar Internet. I que el generador de tokens funciono. Per als amics telemàtics, disculpeu perquè no m'enrecordo molt bé dels noms, però aquí tenim un tockenbucket de connexió, amb una capacitat de 5 GB i una generació de tokens de 300 MBdia, mentre tenim toquens la velocitat va a totapastillaBs i més, Però quan s'acaba pos ja només va a 50 KBs, per al msn i au. i les vídeo conferencies xuclen una mica. Bueno tras deixar de banda una petita explicació de telemàtica d'un sistema de control de fluxe de xarxa per a usuaris, en teniu més com licky bucket i altres bobades, si Rocatormos s'anima o algun telemàtic pos que comente i així aprendreu una mica de cultura telequil que sempre va bé. Bueno tot este rotllo bé a dir qué el tocken bucket és una ________ (no hi ha separació així que no podreu jugar al "ahorcado"). En fi procuraré passar uns dies en usar tranquil·lament la connexió no fer actualitzacions del Linux i Windows, encara que ja està tot actualitzat, i tornarem a la normalitat. Bé dixem el punt telequil del pos i tornem al punt felicitat, La veritat que tinc que pujar els vídeo i fer el vídeo de la whonung i de tot erwin rommel, algun dia ho faré este dilluns sinó plou.
Per lo demés ahir va ser un dia molt complet, a les 8:30 tenia la assignatura de veu que estarà bé perquè farem pràctiques de reconeixement de veu, està prou curra l'assignatura. I ademés el tio conte acudits graciosos. la veritat que és un home super puntual i li sap mal que la gent arriba tard, i diu coses com la probabilitat de que la gent vaja arribant tard es molt aleatòria, però quan fa mal temps teniu que maximiar la probabilitat d'arribar a hora i vore com arribeu. Després d'eixa classe i fer el programa del físic de 20 línies passar-lo a tres matlab línies, dic xic vaig a nedar. poso les matlab a línies aquí:
function y=cliper_efi(x,eta)
y=x;
y(find(abs(x)<=eta))=0;
esta línia m'agrada perqués és la típica línea que nadie entiende nada però ahi està i mola. Vaig anar a nadar que això sempre está bé. I després a digitale klänge, que sempre es entretinguda i amb molta felicitat, es tipo tda, de fet ahir si li canviaven l'idioma i posaven castellà, el tio friki i feliç jugant amb l’àudio i fent filtros. després laboratori d'introducció al matlab i disfrutar amb el meu nou amic. I finalment alemany clas, cada dia més. I demà va la aventura de la primera nevada a Erlangen, a vore sí dema està tot blanquet. Bueno bona nit xiquets
Un b7 de pato per a la Peque, i la moto per als nebots, i un abraç i b7 per als de casa. i molts abracets per als que em lligen a10 nanos. la foto és com he arribat a casa

martes, 18 de noviembre de 2008

Ei que hui torno a xerrar, però poso poques fotos però emotives.

Hola xiquets, Hui era dia feliç de bicicleta i classes. Per el matí he anat a vore al meu amic de digitale klänge, però en audiovisuelle szenen. El tio feliç hui hem passat tota la classe fent calculo númerico, última práctica EDPs això si, com aquí és de màster, máximos respetos en ese aspecto, era de quatre dimensions en lloc de 2 com a teleco. En fin, li he fet 2 preguntes, per a provar-lo i la veritat que el tio controla, encara que en las condicions de contorno s'ha perdut, però bueno jo al final també, i els altres que van a classe pos són molt cracks pq no tenen dubtes mai. Després bocata cutre, agarrar els trastos de la piscina i per a l'altre campus, he aplegat i només quedava primera fila, però si havia algun dia per a estar a primera fila, eixe era hui, Sóc un xic en sort, el tio ha portat un armatoste enorme, un palo de metall llarg, en una campana dalt de tot, tot això connectat a un condensador amb un interruptor, i per l'altra banda tenia un carregador per al condensador, carreguem el condensador, descarreguem i pum disco volando, ha fotut un susto a l'empollon de primera fila del costat que pa que, no cal estar tan atent home, i desprès ha preguntat com s'havia produït, jo volia dir per inducció i soltar el rotllo de la deriva de E(t) es igual a B(t), però com no sabia soltar el rollo en alemany pos he dit no dogues res, i llavors fa un por inducción, però en tono alemany, y fa el professor genau (exacto), així que la pròxima vegada soltaré la paraula i au. Després he anat feliçment a la piscina. I després he tornat per a casa i al curset d'alemany. Que hui la profe estava simpàtica, ademés comencem al 15 i acabem a menos 15, mos plimpe mitja hora en felicitat, i després perden el temps també perdem el temps fent el bobo, així que bé. Hui practicàvem el datiu, bàsicament els objectes indirectes van en datiu i tot lo que va detrás de mit i bei. i ens ha ajuntat en grupets de tres per a conversar sobre que li regalaríem a algú. els dos que estava jo ja estan cassats com molts del grup, doctorandos i coses rares, de fet la majoria del grup, bueno anem al grano, total que a Pan, li ha pegat per preguntar-me que li regalia a la meua filla, i li he dit no en tinc, i en cas que tinguera que li compraria un joguet. Total que xerrant al final el tio m'ha tornat a preguntar però ara per un fill, total que la dona que estava en natros s'ha posat a riure i la profe també i s'ha posat a beure un fanteta, llavors dic vaig a contesta-li, li dic jo li compraria al meu fill un llibre, tot això ben declinaet en Alemany, i el tio me fa ah! de veritat. i quin llibre. Llavors la dona s'en ria encara més i li dic pos jo que se, Teo i el elefante mateix, i com m'ha sortit en alemany campechano i cert, la profe a tirat mitja Fanta, que tenia a la boca. Aquesta anècdota ja va passar en una gegantera a una trobada, no la citaré perquè ademés no sé si em llig. I desprès corrents per a casa que em tancaven la llavadora, i tenia que posar més diners a la Mensakarte, Mensakarte ho pot tot. Per a rentar. Molt bé a10 xiquets.
Un abraç i un b7 per als de casa.
I un b7 de pato per a la Peque.
I la moto per als nebots.
I per a tots els que em lligen pos un altre abraç. a10 xiquets.
Hui vos poso tres fotos que no vos diran molt, però son la meua primera visita ja complementaré la excursió en un altre post en menys rotllo. I més coses per a comentar de la excursió que ara vaig a dormir i no tenia més fotos. Per lo menos són emotives amb el primer encontre i simpàtiques, de guapura només hi ha a un terç d’una foto, però és lo que hi ha, per a posar una mica més difícil és l’única cara que no surt a les demés. Molt bé xiquets a10 i bona nit i a vore si faig un altre vídeo per als nebots que van tindre prou éxit per a la gent en general.







lunes, 17 de noviembre de 2008

Ei que estic coordinat!!!

Hola xiquets, hui és dilluns festiu, i això està bé, molt bé, així que a disfrutar però la setmana que bé ja no tindre festa, Hui hem fet la faena atrassadeta i encara en queda per fer així que la anirem fent, però com no hi ha res que s’espera més que la faena pos ja la anirem fent. hui tenia cita amb el hombre que siempre coordina, koordinator man, quan he anat estava acabant de coordinar la faena de un projectista que tenia per ahí, i me fa passa, q enseguida acabo, i li ja acabat d'organitzar la faena que tenia que fer i me diu, venga vamos a coordinar-te, lo que tienes que hacer, i no rés li he fet l'explicació de la falla, i després m'ha preguntat l'opinió que tenia i com m'enterava de les classes i jo pos bé anem fent i avant, i després hem parlat del projecte i de la conversa que vaig tindre en el tio simpàtic d'information theory, i me fa tranquil, tu faràs una degree thesis sense problemes, i si no treballen en Erasmus pos tú seràs el primer. No li ha molat molt que passara olimpicament de hochfrequenzic i d'optica, però a lo millor igual faig el projecte d'això si està bé tot es qüestió d'anar mirant i encara tinc temps per a decidir-me. Després he tingut una mica de tos, i el tio s'ha interessat per la meua salut, i li he contat que aquí fa molt de fred comparat en Valencia, i que vaig anar al metge, i m'ha dit que ell s’abriga molt fora i quan esta dins és lleva molta roba, cosa que ja començo a fer. Després he anat a la biblio a fer una mica de faena, i després a la piscina, que hui hi havia molta gent llegint com fa fred fora s’està molt bé ahí dins calentet. de fet ara a les 23:00 estem a -0.37 graus, així que ja fa fresca.
així que me’n vaig a dormir ben calentet. Hui vos deixe el vídeo dels xiquets amb els farolets per a vore la lletra aneu al comentari d'Elena

comentari <---- Clique sisplou i sino plou també

i la canteu com pose ahí, i els que no varen buscar la lletra pos que la busquen i traduisquen i canten.
Bueno, bona nit xiquets i un b7 de pato per a la Peque. La mot per als nebots, un abraç i un b7 molt fort per als de casa. I per als amics un abraça molt fort. A10 guapo. Tat que faig els titols com shin shan?. Ei!



tinc molta calor, tinc molt fred

Hola xiquets. Lo primer que diré hui es que els edredons alemanys se passen de calentets una animalà no havia passat tanta calor per la nit mai, i això que havia parat la calefacció i tot, pos he suat i m’he canviat 2 vegades la roba de lo xopet que estava a vore si fa més fred, en fi vore si esta nit ja va tot millor, la veritat és que crec que tinc el termòstat del cos una mica alterat, fora al carrer fa molt de fred i desprès dins de les cases fa molta calor, i això pos encara no estic acostumat, faré lo de portar baix sempre màniga curta i anar llevant i posant capes de roba, que serà millor que anar suant o patint fred en fi és lo que hi ha,A vore si esta nit ja jo passem tanta calor, bueno i per lo demés poca cosa, la whonung els diumenges està molt tranquil·la perquè com han marxat la majoria per a casa d'ells, pos fins que no tornen açò queda molt tranquil, i els diumenges és veu la processo d'estudiants en maletes que tornen per a Erwin Rommel. Per lo demés hui ha estat un diumenge prou tranquil, hem fet una mica de faena i hem pegat voltes per la uni. També he anat a la piscina, i he disfrutat prou de la piscina, la veritat que els diumenges està molt bé per anar.
I per lo demés pos tot prou normal a vore si dem pujo les fotos de l’últim viatge a Nürnberg i hui acaba en els vídeos, per lo demés bona nit xiquets a vore si demà passen més coses de moment el plan és que vaig a vore al koordinator que sempre està bé i pinta molt graciós, a vore que és lo que aclarim.
Bueno bona nit xiquets, un besot i un abraç per a la Peque, la moto per als nebots, un abraç per als de casa. i un abraça per a tots el amics que alguna volta m'han fet riure, que són tots els amics que tinc, la veritat que penso molt en tots vatros. bona nit





sábado, 15 de noviembre de 2008

Pareix que encara estic constipat

Hola xiquets, com esteu espero que bé, per aquí el constipat pareix que no acaba de marxar, però bueno a vore si passa, sinó el dilluns tornaré a anar al metge a vore que és lo que passa, en fi poc a poc, ara me faré el sopa gàrgares i a dormir. i a vore si demà ja estem millor. Per lo demés hui he anat a comprar-me un edredonet calentet, el tio primer m'ha ensenyat un de 600 euros, i fa però és molt bo, i jo vale, com si es màgic, un de més baratet, perquè li he fet l'explicació de la falla que per un any no l'anava a comprar súper car, així que al final nem trobat un de baratet, i eixe és el que m'he quedat, després ha anat comprar al handelhof que ja feia falta, fel la compra així que hem carregat i per a casa. Hui em dinat i fins hi tot he fet sesta, feia molt de temps que no feia cap sesta, i ara dic pos a escriure el blog acabe de pujar , l'excursió a Nürnberg que ja comencen a cansar, però en este costipadet no avelliç de fer-ne de nous. Per lo demés hui ha estat un dia soso, en molta tranquil·litat, però ara s'ha quedat un hora molt bona que convida a pegar una volteta, l'he pegat per el mini poble Erwin rommel i per a casa, la veritat que estava prou bé queda molt entranyable, per la nit, bueno i esperant millorar una mica, tanque ja el blog a vore si demà també el fem. vinga bona nit xiquets.
Bueno i la moto per als nebots, que Jandro ja parla un munto, i Rodri, corre un munto, així que ja xalen los dos, ja tinc ganes de vore'ls però ja falta poc, quasi que un mes i per casa, ja està bé que ja toca. Una abraçada ben forta per als de casa, i que s'ho passen lo millor que pugen amb els nebots.
i Un súper abraç i b7 de pato per a la Peque, i que somnia amb els angelets.
Finalment una abraçada per a tots els que encara em lligen, que em fa molt content, la veritat que el contador de visites puja prou, i això sempre fa il·lusió i dona ànims per a continuar en el blog, bueno bona nit, i puja els vídeos. a10 guap@os






viernes, 14 de noviembre de 2008

Hola xiquets, Hui farem blog i a vore si el finde ja funciona bé i actualitzem totes les coses que fan falta per pujar, però bé poc a poc. Ja tinc cita amb el meu coordinador, i ja podrem coordinar coses al seu despatx on ho coordina tot. Jo crec de gran seré coordinador, tu que fas jo coordino, el que?, tot, tu me dones lo que vulgues i jo t'ho coordino, la veritat que el tio este sempre esta xerrant en algú al seu despatxet, coordina coses és lo millor. Bueno en otro orden de cosas, per aquí fa prou de fred i és veu que impedeix que Internet furule prou bé, però el competent xic responsable pareix que pronte ho aclarirà tot. ahir dijous va estar prou graciós en la classe per el matí amb el tio feliç que ens explica coses que no entén massa, però com és molt crack s'ho passa molt bé contant historietes, i au, després descans i a vore si me recupero del constipat, I després el súper amic de digitale klänge un tio molt majo, que a vore si la setmana que bé li pregunto per la degree thesis a vore que fem, algo farem de segur. més que siga vore la lluna. Demà dissabte a vore si vaig de matí a la piscina quan faja bon hora i em senta bé a vore si me recupero, pq hui no he anat que el constipat diràs que no vol marxar, però no hi ha mal que 100 anys duré, així que ja passarà. Per lo demés estic esperant a vore si bé la primera nevada de la temporada, que estarà xulo de moment l'únic que esta sempre és amb molt boira, tots els dies una boira que pa que, però bueno la boira es graciosa. de nit fa una mica de por, perquè queda una llum estranya però mira aquí igual vas tranquil. Per exemple no crec que hi haja molta diferencia entre la uni de nit i anar per el mig del bosc, segur, aquí l'asunto faroles no els va massa, total igual no poden vore les estrelles per la boira, pos poseu faroles, i lo menos no topetarem en el de davant. En fi Alemanya.
Per a este finde no hi ha planeja cap excursió però si molta faena acumulada així que la farem, ho això espero, de moment hui hem començat amb prou ben peu, així que esperem continuar amb eixa qualitat, però poc a poc. Per lo demés Rodrigo ja te qualitat per a gatejar i anar corrent per ahí, i Alejandro pos ell és més tranquil, però alguna cosa deu de fer segur, en fi tindre que fer algun altre vídeo explicatiu per als nebots. Bueno xics demà més a vore si podem tornar a donar continuïtat al Blog, que jo crec que si.
Bueno a10. Y un b7 de pato per a la Peque, la moto per als nebots, i un b7 molt fort per a casa meua. Per a tots els que em llegeixen una abraçada i si algú fa un comentari pos un b7 també, M’alegra que els dos malalts estiguen millot, així que ànim Agustín i David. i au a10 xiquets, Hui dos vídeo més de Nürnberg. a10




miércoles, 12 de noviembre de 2008

Ei que encara escric!

Hola xiquets, la veritat que ultimament tinc el blog una mica abandonaet, però ja tornarem por los buenos fueros algun dia. Però bé la veritat és que tinc acumulació de coses per a pujar, però bé poc a poc anirem pujant, La cabalgada dels xiquets no la pujaré encara, però si teniu temps, ja han posat el comentari en la cançoneta, Gracies Elena. Vinga a trobar el comentari, a llegir, a cantar, i a traduir amb i el Google, i a passar-ho bé. Bueno ja he manat prou hui. Estos dies se esta fent el basar dels llibres a la Biblio, Un bàsicament pot anar i agarrar els llibres vells que vulguen, fent una petita donació, això a la gent ja costa una mica més jo com en agarrat uns quants si q vaig donar, perquè els llibres s'ho valien. La veritat que esta prou bé, podria aprendre la UPV, demà tornaré a pegar una volta.
Hui he fet el meu primer intent de projecte, ha anat a xerrar amb el tio loco d'information theory, i al veritat que em estat xerrant, un bon rato és un xic molt amable, i m'ha explicat prou bé com funcionen les coses aquí, s’estranya que els erasmus fessem la degree thesis, però és lo que hi ah, així que ja vorem que és lo que fem el tio pareix molt simpàtic i el seu departament,fa temes prou interessants, perquè no és telemàtica a saco, de fet jo li he dit que jo de criptografia no se res i me fa, jo tampoc. Així que no res i au conque demà continuaré investigant.
Per lo demés esperant a vore si neva algun dia, però de moment fa molt bona hora, així que res a disfrutar del bon oratge i anant feliçment amb bicicleta per ahí a vore si vos pujo els vídeos de Nürnberg i acabe en la visita eixa i pose coses més actuals. A10 xiquets i ja mos vorem que pronte ve Nadal.
Un b7 de pato per a la Peque, La moto per als nebots, lo que em recorda que pronte tindré que fer algun vídeo per als nebots, I un abraç per a casa, i per als amic que em llegeixen, I per al senyor Agustín que es recupere pronte, i al de la cenia,David que es recupere també pronte que sinó no pot ser ànim cenieros. A10 xiquets i bona nit, Hi ha el vídeo es el desenllaç de la posta de sol.





lunes, 10 de noviembre de 2008

Hola xiquets, al final ahir no vaig escriure les entrades, la veritat que no vaig parar, i com vaig voler provar la piscina, pos em vaig quedar sense temps, però va anar bé, vaig posar 2 llavadores que feia falta, que vaig aprofitar per netejar el llençols i demés coses del llit i així ja està tot fora del constipat, la piscina va molt bé i hui ja hem tornat als 3 km, i ahir em vam fer 2, el que passa és que això va bé per al constipat, però no va massa bé per a la gola encara que aquesta ja va millor, encara no esta molt recuperada, però bueno com esta nit farem gàrgares i tot, pos demà ja podrem tornar a disfrutar de la meua veu, menys mal que els vídeos ja estan gravats, per cert un dia d'estos faré el vídeo de la resi. Pos això ahir al final va ser un dia de preparar coses i posar coses a punt i al final se me va fer super tard i dic pos ja posaré el vídeo un altre dia, i això. Per a ressenyar el finde, el dissabte, vaig anar comprar-me una jaqueta més en substància per al fred aquí i ja vaig super calentet fins hi tot per anar a Noruega, a vore a Nacho, o a Hèlsinki per a vore a María, i que vinguen ells perquè al final Nacho no va vindre, però vam fer bé, la veritat que jo no els ho vaig dir, però encara que m'haguera agrada't que vingueren, com fins a Nadal no tornaven a estar junts, la veritat que és mereixien estar tot el dia junts, i ben abraçats, ja que al hostal estaven en 10 persones més dormint, al menys que passaren un últim dia juntets i ben bé de nuvis, la veritat que em vaig alegrar de que feren això, ho dic sincerament. bueno i a vore si al segon semestre viatjo jo una mica que de moment crec q no em moc massa de la zona. però crec que faré eixes visites que he dit. i si algú bé aquí que és porte xancles.
Per lo demés la compra de la jaqueta va estar graciosa, sense veu, i en alemany, però la dona era molt maja, i vam comprar, després finalment vam vore una espècie de farolets de moro. Si Elena la novia de Nacho, pot escriure la cançoneta al blog li ho agrairé. Un dia d'estos pujaré el vídeo, pos això anaven un munt de xiquets amb farolets de paper per el carrer i feia molt bonico, la veritat. En fi xiquets me'n vaig a dormir. no sense antes demanar disculpes a Angel, perquè crec que no li vaig enviar mail del blog, si que me sap mal, crec que és un bon amic però per culpa meua ens estem distancian. Pos això que ara t'enviaré el amil, però no te vec mai al MSN, I records per a David que a vore si és recupera pronte, i torner a ser un crack de la cenia.
I un b7 de pato per a la Peque, i un abraç per a casa meua, i la moto per als nebots, i un abraç per a tots els que em llegeixen. a10 xiquets, continuo en la visita a Nürnberg


domingo, 9 de noviembre de 2008

Antonio sense veu

Hola xiquets, menys mal que el blog és escrit per que no tinc ni una mica de veu, però és lo que no hi ha. En fi Antonio sense veu, una mica trist, tal volta no siga la veu de Constantino Romero, no siga la veu que alça exercits, o faça que el món s'emocione en escoltar-la, o que els que l'escolten caiguen als seus peus, però és la meu veu. Fa riure als que m'escolten, espero que alguna volta algú haja aprés alguna cosa escoltada de la meua veu, algú haja rigut en la meua veu, algú s'haja emocionat en la meu veu, algú haja desitjat tornar a escoltar la meua veu,algú no m’ haja fet cas del consell de la meua veu, i algú si que haja fet, que algú alguna volta m'haguera fet canviar la opinió, si la meua veu deia coses errades, o que la meua veu ho aconseguisca de quelcom si eixe estava errat. Que la meua veu en to irònic haja servit per a més coses que fer a fer riure. La veu també fa coses malvades, i espero que poca gent haja plorat per culpa de la meu veu i si ha sigut així desde aquí demano disculpes, a tot aquell que haja afectat la meua veu, aprofitant aquesta reflexió vos recordo al famós esclau de Xantus, l'ingenios Esopo, i la faula del banquet i les llengües per a menjar. Bàsicament, ve a dir que la llengua és el millor i el pitjor que té l'home, capaç de contar coses meravelloses i enamorar a gent, i capaç de fer més mal que qualsevol espasa podria igualar. Bé pos tot este rotllo ve perquè estic afònic i enlloro la meua veu, però ja passarà en fi anem a lo que contarem, si algú vol saber la faula completa que la busque per el Google o que me la pregunte en un comentari. en fi Antonio sense veu és com Antonio però casí que al 22% del real, però bueno ja aclarirem la gola, també acceptem consells com a comentari.
Bueno el constipat ja ha passat, la veritat que crec que el metge va encertar. Per lo demés ahir vaig tornar a Nürnberg, aquesta volta tenia més ganes d'arribar que la primera vegada perquè anava a vore a la primera visita. Mentre anava en el trens vaig rebre el missatge de Toni llegamos TARDE. Sorry. si molt bé molts ho haureu encertat, és una característica del personatge masculí de la parella: Nacho I la seua sempre preciosa novia Elena. Bueno la veritat que no se si em llig però ja paro de ficar-me en ell. la veritat que desde aquí vull felicitar-los perquè són una parella molt avinguda i molt bona, dos bona gent que s'han ajuntat i encara que no passen d'any i mig, estan molt compenetrats com tota una vida junts, i conserven intactes, les mirades al interior del mar, profund, d'amor del ulls del primer dia. estic segur. Vull felicitar a Nacho per la xiqueta que ha aconseguit, pq és amic meu, i perquè encara que a València només haguera fet a ell com a amic ja haguera valgut la pena deixar Benicarló per anar a Valencia. Per això com a bon amic que ets cuida-la molt que de segur que et farà molt feliç. I tu Elena pues que no te passe nada con el teleco que t'has chocao, però és bon tio en general, una mica calimero, i conservador, i fumador, però d'un tio que en 3 paraules, ja no pots trobar més defectes, té que ser molt bo, del que escriu aquestes línies en tot un llibre no en tindríem prou per a la llista.
Bueno felicitats i arreant-ho. Jo vaig portar la càmera i al final vaig fer 2 vídeos i au. Primer vam anar al museu del Nazis a Nürnberg i està molt interessant però jo sóc de fer vídeos als museus, de totes maneres el recomano visitar a la gent que vinga a Nürnberg. Bueno la veritat que primer va vindre l'encontre en LA estació no em vaig poder estar d'abraçar-los, una mica emotiu que va estar el moment.
Desprès vam anar al típic puesto per a menjar salsitxes típiques alemanyes i estava prou bo, però no tenia massa fam en lo del constipat. Després vam fer una mica de turisme per el centre històric i antic de Nürnberg. Bueno això ho acabarem de contar demà, demà com recuperarem veu farem dos entrades que estarem quetets a casa. Així que fins demà.
A10 xiquets, i un b7 be Pato per a la Peque, la moto per als nebots, un abraç per als que em llegeixen, un altre per als que em llegeixen i m'entenen, i en doneu a un a tots els que no em llegeixen i siguen coneguts. I un ànim per a la meua família que pateix per mi, però estic bé. Encara que sense veu , que com a Antonio és una mica trist, a lo millor per a alemanya els ve bé un dia de descans de la veu d'Antonio. A10 guap@s. Els vídeos són de la visita de Nürnberg de fa temps.






jueves, 6 de noviembre de 2008

ei! que tinc un Erkälten!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Hola xiquets, estic constipat com un xurro, però ja anem millorant, este matí he anat al metge i la veritat que l’odissea del metge m'ha curat una mica, i eren molt majos. Esta nit he tingut una mica de febre, es veu i quan m'he despertat a no se quin hora he dit no vaig a classe que no me puc alçar, jo pensava que havia sonat el despertador però no, perquè quan he dit p'arriba, encara no era l'hora del despertador, con que dic pos això és que has somiat però bé, al final era pronte, però dic ves al metge que te farà més profit, la veritat que ha estat prou divertit, primer com no tenia clar a quin anar he anat a vore a la coordinadora de erasmus, i així hem trobat un metge públic, jo tenia tots los apers per anar al metge tret, d'un, però eixe me’l havien de fer al metge, així que com diuen aquí keine probleme, al final hem trobat 3, 1 a prop de casa i els altres 2 a prop de la universitat. dic vaig a el que esta a prop que total agarre l’autobús o la bici i au, i si hui he aplegat en bici, pos més encara si no estic tant mal. m'ha costat una mica trobar-lo però al final l'hem trobat. i ha començat la felicitat, jo he arribat he fet l'explicació de la falla i he començat a treure papers. i llavors han començat i no els convencia la carta, i això ja m`ho havia dit la coordinadora de vegades en la targeta sanitària europea fan tururut, i només parlaven alemany, era una mica trist, però bueno ahí col·laboraven tots, i fins hi tot ens hem rigut, la veritat que molt bona gent, i he dit ei que tinc este telèfon que era el de la supercentral de aquí d’Erlangen de la seguretat social que si estic registrat, i han picat allí i he efectivament tot era correcte. llavors ja domés tenia que espera, a tot açò m'havia passat prou el constipat i estava millor, com m'havia distret molt, i era una bona classe d'alemany, estava prou bé. desprès me fan espera aquí i jo pos a espera, llavors els feia falta un atra cosa i jo pos venga un atra explicació estranya. finalment tot clar i hem pagat els 10 euros per a noseque, però com ja estava avisat i ho posava als fulls de la universitat tampoc he vist el perquè estava clar que havia de pagar. Llavors una dona que també ha col·laborat, m'ha preguntat que feia a Alemanya i m'ha desitjat sort, així que no res pos sort. Llavors he tornat a esperar i m`ha cridat el metge. La veritat que encara que era públic tenia tot l'aspecte de una consulta privada, aquí es veu que el metge de capçalera funciona així, llavor el metge em diu, podem parlar anglès i jo home de fet lo que m'he preparat este matí era l’explicació de la meua infermetat, i li he dit home l'anglès està bé però tinc que aprende alemany i crec que ho explicaré bé en alemany, ademés en tot el trajetreo que havia tingut avanç, ja parlava alemany, i el metge fa, pos vale, un home molt majo, igual que les infermeres, m'ha corregit la pronunciació i desprès m'ha explicat algunes coses en gestos, molt majo. llavors m'ha fet les probes, m'ha fet les probes del asma, s'ha quedat mirant el ventolin i li he fet l’explicació, i m'ha fet les probes de l'asma, així que perfecte, d'això estava molt bé, i dubtava de si fer-me antibiòtics o no, però fa mira, tu tels pilles, i si te trobés bé tels deixes i si no acabes la caixa. desprès m'he despedit, entrava tot bé a la seguretat social així que a10 i moltes gracies a tots, una cliniqueta molt maja. Els he donat les gràcies a tots, i per a buscar el medicament, he anat a la aphoteka i no res, de primera, la farmacèutica era la dels taps i molt maja, m'ha tornat a fer l’explicació esplaitet per a comprendre les coses i jo pos bé, i desprès per a casa. Desprès he anat a casa he dinat i per a classe que arribava a temps a les 14, hui tinc un dia estrany a les 8:30 i desprès de 14 a 8. he anat a classe una mica cansat, però com són les que m'agraden pos de primera, he tingut al tipet simpàtic que pobre, hui he anta descobrint perquè no l’entenen massa, resulta que això es un màster i molts fan simultàniament assignatures més baixes, i això pos no ho entenen, per exemple un que es físic que serà el meu company al laboratori de desprès la veritat que es un xic molt majo, però no te ni idea de senyals,ni de programa però bueno fem bona parella, i és simpàtic. hem fet la classe i hui pobre home no tenia ningú per a contestar, pq jo esta molt cansat
i hem fet lo que he pogut. desprès hem tingut un laboratori, en el qual m'he lluït com a teleco i sempre queda bé, és lo que dic teleco és la carrera més gracioses del món sas de tot i ademés tot són bovades però impressiona, és teleco. Desprès el curset de d'alemany que ja tenia el cap com un bombo, però com hui contaven, jo he contat l'aventura del mati i ademés era un a lliçó per a parlar bé alemany. i au quan hem acabat m'he arrastrat per a casa, i me fet la dorada congela torra que està molt bona i els medicaments i una mica de blog, parlar en casa, parlar en la Peque, I quan em posen al telefono en Rodrigo en son tio si que vol parlar en els demés només se'l vol menja, ja ja ja, Grande Tio. Bueno hui la redacció igual es `pitjor que els atres dies però estic antiobioticat, així que és lo que hi ha. Un b7 de pato per a la Peque la moto per als nebots i au a10 xiquets, i records per a la família i amics i trànquils que estic bé, a10 nanos, hombre vos poso la conversa dels nanos de Valencia, alias adolescents, s'ha de llegir ràpid i en plan xungo
-Ei nano , el otro dia nano;
- Vino, nano, el Makea, nano;
- i si nano,
-por Blasco ibañez nano;
- 150 nano
-yo nano, me cagaba nano.
era molt graciós sentir-los, però tot s'acaba fins hi tot aquesta gran entrada a10 guap@s.






miércoles, 5 de noviembre de 2008

Vídeo cutre més que siga

Pos això que hui tinc són i demà matine, si que he tingut coses interesants, però ja les contaré, a10 xiquets.


martes, 4 de noviembre de 2008

amble però amb errors

Hola xiquets, hui ha sigut un dia prou graciós, tot de classes en alemany, i no molt de matí, així que ha estat prou bé. també hem fet excursió a Thalia la llibreria per a agafar el llibre del curset d'alemany i després per a casa que fa fresca. La veritat és que cada volta està més clar que no patiré HF2, total ja vaig aprovar la part a teleco i este tio esta loco. En fi és lo que hi ha, Hui hem anat a audiovisuelle szenen, i el tio és molt friki, la veritat que tenen que ser amics ell i JJ de teleco, perquè són iguals, hui ens ha portat un calibrador de càmeres, i ens ha dit que si compràvem una càmera cara, a partir de 900 euros, podríem anar ahi a provar-la. Així que ja sabeu, si voleu calibrar una càmera veniu a alemanya. Per lo demés és un tio molt majo. Després tenia que anar a rotehnhamcampus així que bici i per allà, I hui m'he saltat hf2 que no sé si la faré. I he anat a Thalia que demà me tocarà tornar a anar perquè m'he equivocat de llibre, així que tindre que anar a canviar-lo, Però bé, demà aniré i espero que me’l canvien. després la classe d'alemany, hui estava molt simpàtica la profe, i ha xerrat un munto i ens ha explicat molt, es veu que va per dies. Després per a casa a sopar i poca cosa més la veritat que hui ha sigut un dia prou tranquil, demà més i ademés hi ha que matinar.
Hui si que vos deixo 2 vídeos de la visita de Nürnberg, no són massa bonicos però és lo que hi ha. Gràcies a Maria per el seu comentari i té raó els europeus fora d’Espanya esta locos, com diria Obelix.
Bé i ja per a casa, hui curteta que demà hi ha que matinar molt. Bona nit un B7 de pato per a la Peque, la moto per als nebots i per a tots els que em llegeixen, ara he posat un contador així que espero que puje un munto, un abraç i als amic que no pos mira que vols q t'he diga tinc amics molt importants que tenen molta faena i sempre estan ocupats i no em llegeixen, però també una abraçada per a ells
A10 xiquets i el B7 per a Maria que és l'única que ha escrit el comentari, Els comentari de hui no tindran premi a10







lunes, 3 de noviembre de 2008

Comencem la setmana en poc entusiasme

Hola xiquets, hui crec que ja esta finalment solucionat el problema dels vídeos, es un programa del youtube que et permet, passar a vídeos a flv avanç de pujar-los, i esta prou bé així a vore si hui pugem algun vídeo més. I això les fotos de la festa encara no les tinc, però algun dia les tindre. Com anècdotes de la festa diré que aquí les cerveses, estan a la fresca al carrer i au i ja queden prou fresquetes per a consumir. això està bé. després també anaven a fer una partideta de cartes, i dic home això esta bé una partideta de cartes, però era un joc estrany de cartes tipo de rol, i vaig decidir només mirar. Després el buddy se’n va anar a dormir i jo vaig estar un ratet més i per a dormir també. La veritat é que tornant per a casa feia un fred que pa que, en bici i per la nit era una mica horrible, però vam arribar a la calentoreta de la llar, molt a gust.
Hui no tinc cap foto demà a vore si agarro la càmera i en faig alguna, pujo els vídeos de Nürnberg que en hi han uns quants.
Aquí la universitat,a cada assignatura sempre en hi han 2, o 3, depèn de la qualitat del professor, el profe que explica la teoria, depèn de com és hi ah un tipet que li va borran la pissarra. I després un altre tipet que li fa els problemes, este sol esser molt simpàtic i un xic jove que es curra el puesto. Este matí tenia, el exercicis amb el xic jove, molt majo però massa feliç, ens ha explicat com funcionen els exàmens que sempre està bé. Ja crec q tinc decidides més o menys lo que faré, tractament de senyal i au. La veritat que en volia fer una de programa però no en trobo cap de bonica,així que ja vorem a l'altre quadrimestre, però ja estarem liats amb el diploma thesis, així que ja vorem.
Bueno això en lo que fa referent a la universitat, referent als diumenges, aquí, al gent surt molt a passejar en família o van a fer activitats com nadar o coses varies, hi han molts parcs i el bosc també és un gran punt de trobada.
Bé em despedeixo per anar a dormir, hui els vídeos són del passeig Erwin Rommel i una mini explicació de com funcionen els carrers, la veritat que estant estructurats diferent que a Espanya, no se veuen els super blocs de pisos. més enllà de 3 pisos no hi ha res. i són cases amb jardí, i està graciós les combinacions de carrers. Bé bona nit i no vos perguesseu.
Lo típic doneu un b7 de pato a alguna persona estimada per a que arriben a la Peque, gràcies a les bones vibracions del ambient, i feu també la moto que es graciós així també els arribarà als nebots, que per cert em coneixen als vídeos, Grande Tio! i Grandes sobrinos! acabo les felicitacions efusives i italianes i vaig a dormir.






domingo, 2 de noviembre de 2008

Erlangen una ciutat prou Jove

Hola xiquets, la veritat és que he tingut una mica abandonat el blog este finde, però és lo que hi ha, m'he d'organitzar una mica millor, ademés este finde he estat mirant per a pujar els vídeos, sense gastar amplada de banda, i crec que ja casi ho tinc, però no conto, si ho sabeu algun comentari, per fa. Este finde ha estat prou graciós incloent festa alemanya,El divendres és un dia que aprofito per a fer un munt de coses, però no sé que em passa que em passa tot el dia a tota velocitat, no em cundeixen massa els dies i no entenc molt perquè, però a vore si esta setmana, ja estem més organitzats, i tot funciona millor. Aquí al anar a comprar, la mala pata és el peix, que tot es congelaet, però bueno, hi ha de tota classe. el divendres vaig comprar filets de dorada, i encara q congela, al torrar-ne va quedar prou bona. la setmana que bé l'anirem acabant. L’altra mala pata és l'oli d'oliva, la veritat que en hi ha poc, però es bo, i tampoc se passe molt de car. Per lo demés les compres se fan si no fa com a Espanya. el divendres vaig descobrir, l'altra zona comercial de Erlangen, i pot ser que també em passe per allí, hi han un parell de supermercats, i pinten bé.
La vaig descobrir perquè vaig anar a buscar una carta preciosa de la Peque, la veritat que em vaig emocionar i tot. Suposo que la distància és lo que té, però bueno no hi ha mal que 100 anys dure, així que ja tornaré. Resulta ser que la central de correus d'aquí esta dins del supermercat REWE, i claro jo no la trobava al rebut per a arreplegar la carta ho posava, però no ho entenia de fet, esperava trobar un gran edifici de correus, llavors perdut per ahí, vaig fer de bon samaritano i tot, hi havia una xica que esperava a algú, i la veritat que es via apura i com jo estava per allí buscant, va vindre parlant alemany a tota pastilla i assusta, i jo entenia poca cosa, la veritat que canvia prou de parlar normal a depresa, a més a més aquí es parla prou una mescla de Bavaro i alemà, i la veritat que és molt xungo. El meu buddy em va dir que si parla alemnay depresa, la mare de la novia que no és de Bayern, no l’entén. Així que aprendre alemany del bo!!! Bueno a lo que anava al final li vaig deixar el telèfon perquè el seu no anava, i la seua targeta tampoc al meu, òbviament però ho vam tindre que proba, després li vaig preguntar, per correus i me fa antes estava aquí però van tomba l'edifici, i jo bien, Grande Erlangen. I me va enviar als taxis, el taxista o un home que passava per ahí, me va a enviar a un puesto que jo crec que no era i vaig tornar per atras. Llavors ho vaig vore, al costat del supermercat, i és graciós perquè entre botelles, esta correus, i arreplegues allí les coses ho envies es graciós. Després vaig anar a comprar i a nadar i així va passar el divendres. I per la nit vaig acabar molt tard de parlar per telèfon en la gent i vaig anar a dormir, i el dissabte va ser tot sants, aquí també és celebra algo paregut, i no toquen les campanes. La veritat que tampoc el divendres s'estila el Hallowen, va ser el dissabte una mini festa a la whonung del meu buddy que vaig anar, i vaig beure cervesa de blat, la veritat que esta molt bona, vaig beure de les dos clases que tenien i una la veritat que era una mica forta, però l'altra molt suau. i era bona. Bé xiquets hui vos deixe, pq ja és tardet a vore si demà faig dos entrades, i fen resumen del finde i del dilluns. Les fotos són de vistes d'Erlangen ciutat i el vídeo de la festa, ja pujaré fotos quan me les passen, l’altra vídeo és una col·laboració per a que els nebots aprengués a gateja o qualsevol nedo que ho mira, a10 i un B7 de pato per a la Peque, LA moto per als nebots. I un abraç per als amics que em llegeixen per als que no perquè no s’enteraran, i un b7 per al que em deixe un comentari. A10