viernes, 10 de octubre de 2008

Una setmana


Hola, hui fa ja una setmana, que estic per terres alemanyes, i bé per a celebrar-ho la uni m'ha donat festa, així que he descansat, i he preparat algunes coses per a la setmana que vindrà. Hem anat a dinar els del grup 2 a la mensa i la veritat que prou bé, som una reunió prou entranyable per+o amb poc futur, però demà ho sabrem que tenim excursió a Nuremberg en els de la uni. Així que demà tornaré a fer de turista i posaré coses noves. Hui va de projectes, vull felicitar a Victor que ja té el seu projecte finiquitat, i dir-li que fins hi tot m'he emocionat quan he llegit que m'ha posat als agraïments, moltes gracies del teu amic,de Benicarló per a que em conega ton pare, i de l'altra banda a gràcia que hui presentava, i també li ha anat molt bé. felicitats als 2, la veritat que m'ha alegre perquè sou persones que m'heu fet pensar que quan vaig triar Valencia, vaig triar l'opció correcta perquè vaig conèixer gent com vatros, Felicitats i disfruteu de la vida que vos ho mereixeu.
Bé la veritat que la vida en alemanya, de moment està molt bé, perquè estic de vacacions, i el papeleo pos no deixe de ser entretingut. La veritat que la cultura tot i ser europeus canvia molt, aquí pareix tot com a més entranyable, la veritat que pareixen més de poble, m'agrada, val a dir que el clima es molt bo i per al meu asma hem va prou bé la veritat, tinc el nas destapat i a penes mocs, la veritat que sortir i anar a respirar al mig del bosc està molt però que molt bé. Per cert hui passejant per el bosc he vist bolets, si els faig una foto i els pose aquí, Romà tu em diràs si son bons per a la cassola?, o els presento per a la taula del cenia?. Bueno ja me diràs algo. Aquí també volia aplegar, els comentaris van decaient, comenteu homes comenteu, però bé com tots són tant bons especialment el de dublinés alies Víctor, ja està bé com està la cosa.
Hui he fet turisme per Erlangen i he anat al arcaden, he parlat en la xica de la pastisseria, es molt maja, i m`ha dinat que algun dia anirà a Espanya. Desprès he anat a dinar a la mensa en el grup 2, la tovarich es molt maja, i només parla anglès, però bé, aprendrà a parlar alemany i deixarà la llengua capitalista. La veritat que açò va molt bé per a prendre llengües al menys a parlar-les, t'esforces molt més.
El dilluns per fi començaré el curs a vore que tal, ja vorem no avance molt perquè encara sé poca cosa, a part del llibre que tinc a la prestatgeria, crec que aniré tipo friki fent fotos i disfrutant, perquè seran assignatures que alguna ja he aprovat a VLC però xalarem molt, perquè procuraré anar a la del tió del mp3 i tractament de senyal, així a vore si trobe un projecte prou bonico d'això. En fi hui vos porto una típica bicicleta de mare de família amb xiquets, i espero que es veiga algo al vídeo perquè era de nit i no es veia res però la bruma en el pàramo avanç del bosc li donava un aspecte una mica terrorífic. La veritat que aquí no hi ha llum quasi per el carrer i de nit fa una mica de temor la veritat que es estrany però es aixina és veu que com hi ha poc lladres és pot estar així de totes maneres quan se fa de nit per a casa que aquí em fa temor. Aquí la gent és molt confia.
Bé em despedeixo ja que demà vaig a Nürnberg voreu la via que hui he ant a l'estació per a vore com anava més ràpid i pujant les fotos i tal pasaré un ratet a10 xiquets i b7 de pato per a la Peque, que hui hem parlat de Ligoteo i tal perquè esta nit sen va de marxa a Valdepeñas, per cert el blog que està indexat es el que té ella, i li he dit que no lligue i no ho farà perquè diu que si ho fa jo seria capaç de lligar amb quatre alemanyes, quatre eh, així que per a tots els que pensàveu que tinc molt qualitat que sapigueseu que en tinc molta, però no lligaré en cap alemanya per que vull molt a la meua Peque. Bé i després d’aquesta fantasma ja puc pujar les fotos, a10 xiquets demà més









2 comentarios:

Dublinés dijo...

Hey tio. Muchas gracias por felicitarme el proyecto!!!

Tú píllate uno de tratamiento de señal, que en cuanto les digas que conoces a Prades se cagan por la pata abajo!!!

Anónimo dijo...

Carinyet!!

moltes gràcies, acabe de llegir la dedicatòria i m'he posat del més tonteta :)
Ens vegem esta setmana i molta sort demà en el primer dia de la uni.
Un besot!