domingo, 19 de octubre de 2008

sábado sabadete un añete

Hola xiquets, com heu llegit l'entrada anterior, hui 18-10-08, fem un any de parella de Pequeñitos, Gràcies als que ens feliciten i als que no, pos no els convidarem a possibles coses futures. Però crec q tots els que lligen aquest blog estaran contents per aquesta data. La veritat que ha sigut un any molt bonico, amb moltes coses noves, un curs inoblidables el 07-08, Però bé tot acaba i gràcies a això poden començar coses noves i nous projectes. Espero que així saiga i disfrutem de la vida tots junts, de moment a Internet ja ens podeu llegir als 2, ahí a la esquerra teniu el blog de Raq està prou bé, no és este però te el seu aquell. la veritat que, mirant els blogs, és pot fer una petita imatge de la parella, aquest blog és més desastre i conte les coses atropelladament, però és campechano en general, i desprès el d'ella és molt ben organitzat, cultural i simpàtic i molt enfocat a la educació. Així que a la Red teniu a una miqueta de tots dos, hui pose una foto.
Bueno hui per a dinar m'he fet una ensalada i he començat el rodeo de les salchichas las copie de la wikipedia. Perquè no recordava com s'escrivia i no volia anar a la nevera
* Bratwurst salchicha elaborada con carne de cerdo y de vaca destinada para asar.
* Brühwurst o salchicha escaldada que la mayoría de las veces se emplea cocida: Weisswurst, Salchicha Fráncfort
Així que hui he menjat unes un bratwwurst de queso per ahí teniu la foto estava prou bo. Jo per si de cas les he fet pa dinar desprès de anar a la piscina, perquè com tenia fam sinó m'agraden igual me les menjava. Però estaven molt bones.
Per la vespra he anat al getränkemark, però es veu que no era el mes gran de Erlangen, però era molt majo, I els dependents també. Hui ha anat un tió turista friki que els ha demanat per a fer unes fotos de l'interior i li han deixat, jo desprès li les he demanat i les pujo aquí per a q veguesseu l'interior de franky. I això és lo que hi ha.
La veritat és que dins hi havia tota classe de begudes sucs i cerveses, però no hi havia orxata XC.
Hui també ha sigut el dia de la despedida de la mentora aquí a Erlangen. Moltes gracies per tot Gràcia. Alemanya perd una gran persona però retorna a Espanya.
Després per la tarda he pegat una volta per el bosc, i per el paràmo he fet algunes fotos però no se si pujar-les per que em quedaré sense megues per a la connexió de dema així que hui pose poquetes fotos i els vídeos ja els pujaré demà o el dilluns, que igual tinc problemes en la connexió a Internet. Mentre acabo aço un any i un dia a10 i reordeu un b7 bde pato!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!




3 comentarios:

Unknown dijo...

Que foto més xula, peque! i quin titol més graciós per al post!
La veritat és que estàs enganxant-me al blog, gairebé entre més en el teu que en el meu...
Com ja t'he dit moltes vegades i no em canse de repetir, gràcies per fer que aquest any haja estat tan genial...
Ah, gràcies a ta germana i a Maria per la felicitació d'ahir, :-P

Besets

Dublinés dijo...

Hombreee esa parejitaaaa!!!
Enhorabuena, parece que fue ayer cuando a Nacho se le escapó y me lo contó jajajjaj. Enhorabuena y a seguir así que haceis muy buena pareja!!! Un abrazo a los dos!!!

elvesinitodabajo dijo...

Lo de buscar orchata està be, pero pega una mirada a vore si tenen carchofes de Benicarló i fes campanya, home!!! Per ací, molta aigua, casi hem tingut que comprar una barqueta perque més que Benicarló, açò pareixia Venécia. Ahir li ensenyí a ta mare lo bé que fas el pato Donald. I felicitats als 2 tortolitos, che! Esta chicona no sap la perla que s'emporta ... jijijijijiji