martes, 14 de octubre de 2008

Hui, que en siguen 2!

Hola, ahir no vaig poder fer la meua entrada, perquè vaig tindre que anar a la vivienda del meu buddy que em va convidar a prendre unes cerveses, sobre aquest fet, només diré que aquest bon home si participa a la ruta de la mistela a les falles jo aniré d'entrador i au. Perquè la veritat, té molt bon saque. Ahir va ser un dia prou pintoresc, tenia classe a les 8:30 del matí, i vair sortir a les 8 de casa en la meua bici, vaig seguir el camí de Google maps, i vaig arribar a una carretera sense carril bici i com anaven molts de cotxes dic, per aquí no vaig i vaig tornar, intentant creuar la universitat, però resulta que en eixa direcció no hi havia sortida, i finalment l’únic que vaig aconseguir va ser fer un canvi de sentit, així que com ja feia tard, vaig anar tranquil·lament, quan vaig arribar degueren ser les 9 i pico i dic jo no entre, i vaig vore el puesto, bé de totes maneres, Gràcia i jo vam buscar millor les assignatures i faré unes altres, al final segurament no faré microonden dos, faré només tractament de senyal que pinta prou xulo. Bé aquí acaben les meues classes ahir. Començá erasmus amb campana. Hui no la faré a les 12:30 aniré a classe la veritat que aquí les classes es fan a hora de dinar a Espanya, però bé es prou divertit. Ahir a les 12:30 vaig quedar en el meu buddy per a anar a dinar a la mensa, la veritat que en esta mensa no és menja tant bé com en la de dins del poble, però bueno, ja vorem que és lo que fem, de moment està clar que per anar a classe em tocarà fer prou bicicleta. Però aquí la veritat és que vas molt a gust amb bici. Però quan farà més fred ja vorem que passa.
El dina ahir era el típic cutre del poli. però encarà més cutre, es que fins hi tot les pataques frígides són cutres. Però coses pitjors vorem. Desprès ens va regalar un polo de Nestlé ben majo, i estava molt bo, així que finalment vam dinar molt a gust.
Desprès vaig anar a fer el últims encàrrecs per a una cosa que estic fent. I finalment vaig posar en pràctica la operació Obscuritat total del meu cuarto, que portaré pràctica en un breu espai de temps, faré una entrada dedicada a això.
Aquí, la veritat que només tinc una mica de por quan torno a casa per el páramo de entrada a erwinrommel carre, però per lo demés, està tot sent molt xulo, Però hui ja tinc l'examen del nivell d'alemany ;(. Però bueno algo farem, de totes maneres és una proba i per a col·locar-me al grup i aprendren més.
Finalment ahir per la vespra, vaig vorer les assignatures en gràcia i crec que evitaré els cabrons d’aquí però bueno ja vorem que és lo que faig, encara tinc que anar a parlar en el meu coordinador i a vore q és lo que em diu ara després li enviaré el mail i a vore que em conta, per lo demés tampoc va passar res espectacular, la festa va ser una vetllada al pis del buddy xerrant i au i a les 11 per a casa. Finalment Hui he tornat a començar a fer esport, com de la piscina encara no hi han massa noticies tret que la de la uni es una castanya, tinc q anar a una que està una mica lluny però ja vorem, he sortit a córrer per el bosc un ratet, espero poc a poc fer la volta més llarga.
La veritat que hi ha alguns alemanys què són una mica sosos, el que si es soso són les salutacions aquí a Alemanya, tot es fa donant la mà i si tens una mica de confiança un mini abraç, la veritat que aquestes presentacions quan en presenten a una amiga queden una mica rares, perquè claro la xica t’ofereix la mà i tu vas a donar-li dos b7s i queda una mica rarot, però bé. És diferent
Acabo demanant lo de sempre en els b7s de pato per a la Peque i au a pasar-ho molt bé tots, i records per a tots. I passeu-ho molt bé i recordeu hi haurà una altra entrada per la nit. A10 xiquets
Hui deixo un vídeo meu imitant al pato Donald que als meus nebots els feia gràcia i també imitarem una moto, i als cignes del llac o parlar similars en quan a les fotos no en tinc de noves hui agafaré la càmera i en faré a10 xiquets










4 comentarios:

Dublinés dijo...

jajajajajajajjajajajajajjajajajajajajajajjajajajajajajajajajajajajajajajajajajajajajajajajajajajajjaajjaaj

Macho estoy viéndolo en el trabajo y me he tenido que tapar la cara con las dos manos para que no empezar a descojonarme, jajaj que bueno. No conocía yo esa faceta tuya!!!!

Anónimo dijo...

HOLA TIO!!!!!

som Alejandro y Rodrigo, hem rigut amb el teu video! t'em conegut!!!
primer hem flifat un poc alejandro obria molt els ulls i rodri no parava quiet pero enseguida t'em vist i el pato donal ens a a fet riure igual q la moto!

T'estimem molt tio! un beset molt gran

gracies tetesan!!

un besets i no deixes d'escriure q mole molt!

elvesinitodabajo dijo...

Che!!! No sabia que fores el doblaor oficial del Pato Donald ... Ara la amoto t'ix una mica gripada ... jajajajaja

Unknown dijo...

Siento llegar tarde a comentar esto, pero grandiosa la actuación de nuestro querido Toni!!

Braaaavoooooooooooo

Por cierto, cuando te vea por el msn te cuento la ultima que me han hecho los de internacionales. Esta aventura Erasmus está teniendo muchos fallos!!