jueves, 2 de octubre de 2008

Hola Xiquets!


Bé, encara que no estic a alemanya he decidit començar el meu blog. Ja que, encara que no vos ho creguéreu he tingut peticions. Llavors, he dit, pos de esta nit no passa, així que encara que tinc son el faré i posaré una entrada, ja el faré bonico un altre dia.

El títol del blog es perquè no sabia que posar i eixe me pareixia graciós i queda be, ademés hi ha gent q posa noms de personatges d’ordens a les associacions i tan campantes, pos eixe i a qui no li agrade que no mire. L’altra opció era “Desde el mofe de la dirección”. Però eixa em pareixia massa telequil i encara que estimo molt als meus amics directors, he decidit un altre nom. Atra opció son paraules com “Calimero” (que a lo millor tindria que pagar drets d’autor) o “fardatxo ensucrat”, Però es millor que es queden com a nomenaments campechanos d’Antonio, hi ha molt de calimero pel món i cal fer-li-ho saber per tant no vaig a usar-ho com a títol.

Un altre punt és que no sabia si fer-lo en castellà o valencià, perquè tindre molts lectors de parla castellana, llavors opineu que per això vos deixo.

La veritat que el blog espero que vos agrade i siga llegit per familiars, amics i algun enemic, que sempre es bo, perquè sense estos últims la vida seria molt avorrida. Aquí espero posa fotos i vivències de la vida familiar de la meua estança a Alemanya.

Bueno! Caduferos, directors, amics, telecos,família, típic friki del Google que es pose aquí buscant alguna cosa, i Peque, no per última menys important, el que passa es que posem als feos davant XD, i com escric jo, me poso el súper últim XD. Aquí finalitza la primera entrada del blog, ja em direu que vos pareix.

Accepto suggeriments i començo a navegar per l'estany que és Internet al nostre planeta i recordeu si el vostre ordinador s'avorreix ><<<>

5 comentarios:

Romanet dijo...

Vaja quina sorpresa, vore a Antoniet en un blog d'estos de gent friki!, jajaja, Antonio com estàs canvian. Bé la veritat que està molt bé i te felicito pq així ens tindràs informats a tots sobre les teues vivències alemanyes. Espero que te'n portes un bon record d'ací de la teva terreta i tornes pronte, que si no no podrem anar a pedre-mos per la muntanya!! Antonio, disfruta molt d'este any, apren vana cosa i sobre tot passate-ho molt xò q molt bé.

Helena dijo...

Que guay que te hayas animado con lo del blog, enhorabuena por tu introducción, muy ocurrente. Per cert, per mi pots escriure en valencià.
Gracies

Unknown dijo...

Hola Toni! Me ha encantado tu primera entrada del blog. Pero me había asustado pensando que ya estabas allí y ni siquiera te había preguntado que tal había ido la llegada. Espero que sea mejor que la mia!
No te preocupes por escribir en valenciano, así queda más tuyo, mucho más auténtico!

Anónimo dijo...

Hola hola y buenos días! y por si no nos vemos luego... "Buenos días! Buenas tardes! y Buenas noches" :D ;) Hallo, Toni!! Buena idea con lo del blog, así estaremos más en contacto, supongo y es, además, una manera divertida de saber noticias de ti! (espero q todas positivas!). Te deseo lo mejor en Alemania y recuerda... ERES LO QUE PIENSAS QUE ERES!

P.D. Estoy mejorando al Picachu de manera vertiginosa!!! :D

Liviu.

Yllora dijo...

Xiquet!!
Lo del blog és una bona idea, a més, pensa en que sols hauràs d'escriure les coses una vegada i t'estalviaràs repetir la meteixa història a tot Cristo que te vaja preguntant... XD
En fi, espero que te vaja molt bé per allí i que ens enyores un poquet.. :p I tb espero que el dia 26 de novembre ens vegem per frankfurt o berlín! Bé, d'això ja parlarem i quedem, val?

Besets i cuidat molt!!!

pd. Escriu en valencià, clar q sí!