miércoles, 8 de octubre de 2008

Enxúlndigunt bitte, "ardilla" quedat queta!

Això es la frase, per a dir perdone i a partir d'ahí solte la meua parrafada al alemany que he assaltat per a pregunta-li alguna cosa, Últimament es com la meua pistola de sortida per al món exterior, la veritat que es graciós, comença les converses així, Però aquí tot el món és molt educat. hui, tenia un dia prou descansat, només anar a la uni per a que em contaren rotllos de 14:30 a 17:30. La veritat és que han sigut això rotllos, desprès ha vingut un tió a fer-nos la xerrada sobre tots
els cursos d'alemany que ofereixen, que el tió s'ha posat a xerrar i menos la crack Kanja, ningú entenia res, jo li he dit al del costat, la proba és que si algú sap on matricular-se, a eixe no el matricularan i li donaran, directament el diploma de vostè sap alemany i tots contens, el tió entonces fent els xistes ha descobert que no reia ningú excepte dos colombianes a segona fila que flipaben, i un tió Español a tercera que era jo, perquè la situació ja era massa graciosa, estava explicant que havien de fer els que no saben res d'alemany en alemany, XD, XD. així que la pobra tovarich Maria encara flipava més, però bé l'home s’ adonat i ha parlat en anglès, i llavors, ja s'ha enterat tot lo món, després ha continuat xerrant en alemany i he descobert que si els alemanys s’emocionen parlant no els entenc, però bé, no hi ha res com jugar al telefono estropeado, en una polaca que no sap molt d’anglès , al final hem arribat a la conclusió que la setmana que bé el dilluns a les 16 tinc les probes de nivell, espero parar en el B1, nivell 3, i així content, després ens han explicat els deports a la uni i estan bé, però la piscina te pinta de castanya, però com ara ja sé on esta. Demà a la piscina és sentirà un entxuldigunt bitte, en accent benicarlando i ho aclarirem tot. un altra proba de que poca gent enteguera el que tió ha dit, és que no hi hagut cap pregunta, i al descans han desaparegut molta gent, després ha vingut una xica, que estava nerviosa, i ahi si que no m'he enterat de quasi res, però he parlat valencià als del costat, perquè ha sortit el curs de katalanish i jo he dit que el sabia parlar, i claro volien sentir-lo, i així hem acabat el rotllo del dia.
Pel matí he intentat dormí, però com entra molta llum a les 7:35 p'arriba que hi ha que fer coses, llavor he pensat en una gran frase: "hi havia un que s'alçava els diumenges més de matí que els dies de treball per a estar més temps sense fer res". I això he fet jo. he llegit el correu i ja sóc soci del IEEE for 4 anys, ja mola, pq ja he renovat, després els diariets espanyols i després he trobat la meua mensa card, així que ja puc tornar a dinar a la universitat, finalment, al veritat que vull a començar a fer algo, així que si hi ha algun teleco que té faena, i no sap com solucionar-la que m'envie un mail i així faré algo, és que este matí m'he posat a llegir els escrits del meu coordinador sobre el escattering brillouin, que es una ona de fotons que pasen a fonons en les fibres òptiques (llibre de sistemas de cocos UPV capítol 1 editorial srpupv o la wikipedia o explica bé també), després he sortit a pegar una volta amb bicicleta, he vist que per anar a Nuremberg hi ha carril bici, així que un dia aniré, en bicicleta, ja tinc, un munt de camins per a fer.
Després, Del matí i de la xerrada he decidit, anar en una de les direccions de les 2 que em queden, per a vore de Erlangen, i hui he anat feliçment i he trobat un riuet molt bonico i ademés, en un parc super xulo, que ademés per ahi te un campament per als xiquets juguen, a buscar or, en les maquines, i després proves xungues que si ho fas mal caus al aigua, que guai! ara a hivern té que mola molt, i això m'ha molat molt, la veritat que hi han un munt de senderes per a seguir i disfrutar. Així que ja les farem, i vatros les voreu, pos això aquí vos poso les fotos de hui.
com a anècdota, contar-vos que aquí els xiquets són del Bayern així que em faré del Bayern de Munich, i guanyarem la bundesliga,NO res valencians a disfrutar del nou d'octubre i au cacau. I finalment la gran anècdota algú es capaç de pronunciar aquest cognom pztrlad, jo no puc, i això la veritat que comence a enyorar molt a la gent, però bé ens d’espavilar i tornar a ser un teleco amb molta ironia que estarà bé, Finalment he vist que les endevinalles no han tingut massa èxit, pos bé una es el primer lletrero que vaig entendre, la traducció la mireu al Google, i l’altra es un campament de gitanets que està a la entrada del paramo, que pots vore. Finalment hui també he vist un ardilla, que estava a la uni, la veritat que els alemany hauran flipat de vore un tió com es treia la càmera i anava apropant-se am la bici a l'ardilla però he tret una bona foto, aquí fent de reporter per al blog hi tot, i finalment un monument que visitré més endavant peo que te una molt bona frase
Bé a10 xiquets
vos deixe les fotos.




1 comentario:

Anónimo dijo...

HOLA!!!!
SOM ALEJANDRO, RODRIGO, XELO Y TA MARE!!!
q diu q esta molt xulo i q no t'en vaigues molt alunt!! aixo ultim ta germana no ho ha entes pero jo saps com es la mama! li heensenyat el blog i em mirat si estaves conectat al messanger pero no estaes aixina q t' escribim aqui a dures penes perq els teus nebots casi no me deixen sobre tot rodri q tambe vol tecleja i diu: VA VA VA VA... I NO PARE I JANDRO FLIPE COM ESCRIC.

LA MAMA T'ENVIE MOLTS BESETS
I NATROS TAMBE.