viernes, 17 de octubre de 2008

am wochende o algo aixina

Estic cansat, la veritat que la piscina ahir me va cansar són 50 metres i això cansa una mica i ademés estava desentrenat però hui també he anat i fet un altre camí els 3000 m. i ara estic prou cansat però bé poc a poc tornarem a agarra fondo i ens posarem en forma que es noten 14 dies sense nadar. però bé demà un altre dia i anirem per el matí, hui vos deixe les fotos del camí a la piscina que és molt bonic i de tornada també. I la piscina que en el estiu té que ser una passada però al hivern no perquè no deixen sortir que fa molt de fred. La veritat que aquí l'estil preferit és la braça que és el pitjor per a la esquena, però el que m'agrada de la piscina és que es com un punt de reunió no sols per a fer esport sinó per a estar allí i conversar i disfrutar de la vida. I això està bé perquè en després de cansar-te prens la llum i xerres un ratet assentat al banquet.
Hui volia anar a getrankemark però aniré demà i vos contaré que és demà.
el dia hui ha estat prou tranquil, perquè els divendres no puc tindre cap classe així que tranquil, ho aprofite per a fer faenes de la llar i preparar apunts. la veritat és que com l'habitació és com un piset hi ha prou faena, però bé ara ja està tot en marxa i funciona. Tb he preparat una mica l’excursió per el bosc però no se quan la portare a terme.
Mentre escric açò estic parlant en la Peque i diu ei! que ja es dia 18 i fem un anyet que guai como mola, fer un any a 1920 km de distància es diferent però bé. Així que quan llegiu aquestes línies és més important que mai lo del b7 de pato. així que ànim, Bueno Peque espero que sigues molt feliç i és lo que hi ha. Ahí queden els primers moments, però lo millor de tot és que els segons estan per a viure i espero que els escriguem junts fins el moment infinit. Així que espero que m'esperes i juntets un altre camí. Tb espero que correus funciona prou bé i arriben les coses en hora. Bueno xiquets tinc son i vaig a dormir. demà contaré més coses, Petita bronca per als pocs comentaris sobretot de certa gent que fins hi tot se li demanen. A10 xiquets un abraça per a tots el amics tret per a Romà que no me contesta i l'altre dia quasi que menjo un bolet del bosc, vinga que vull anar a arreplegar bolets. Bueno xiquets bona nit. I com és curtet vos poso un audio q tenia fins hi tot al mp3 i li vaig posar a un Italia i posaré a algun alemany amb el explorer funcionarà bé








2 comentarios:

Anónimo dijo...

HOLA TETESAN!

ES DISSABTE I ESTIC A LA FAENA! COM MOLEN LES FOTOS! FELICITATS!! A TU I A RAQUEL!! UN ANY ES UNA DATA IMPORTANT!! NO PATIU Q TOT SURTIRA BE I HI HAN MOLTES CEEBRACIONS PER A ESTAR JUNTETS (JA HE FET EL BESET DE PATO!)

MOLTS MOLTS BESEST

Unknown dijo...

Felicidades Toni (bueno, y Raquel que andará por aquí leyendolo)!! Un año ya?? Si parece que fue ayer!
Un beso muy fuerte y que seais muy felices en este dia (aunque esteis un poco lejos el uno del otro). Besitos