sábado, 6 de diciembre de 2008

Ei que ara parlo per télefono!

Hola xiquets, estic molt atarejat i este blog no furula lo bé que hauria d'anar, però bueno, ja tornarem por nuestros fueros. Esta setmana ha estat prou graciosa. El dimecres va ser un dia molt graciós. Vam comença feliçment en electrònica, i llavors quan tenim un circuit ben grandet, diu ara tindrem que fer un generador i una resistència, i fa com ho farem. I un fa una explicació estranya, i llavors dic hombre, podemos hacer el thevenin o norton. I el tio me mira i me diu el que?. I jo hombre pues el teorema de thevenin o norton. I me fa no se explica a vore. I li dic home en anglès, i fa vale, I li dic home, primer calcular la impedància equivalent, posant els generadors de tensió com curtcircuits, i el d'intensitat com a circuits oberts. i llavors fem la resistència. I després pos anem ajuntant i a vore que surt, i és això. I au. I me diu home qui era Norton i el otro tipo como se llamaba, i yo thevenin, fa a esos tipos no los he odio, pero lo que dices parece correcto, así que vamos a hacerlo, Bueno tras aquesta explicació telequil, dedicada als futurs estudiants que patiran l'examen de teoria de circuits. I així vam continuar feliçment. Per lo demés no he pogut acabar de contar el finde amb la Peque, a vore si pujo algun vídeo i el veu una mica mas que siga. Per lo demès per aquí anem fent i anem tirant, en molt faena i poc organitzats, així que és lo que hi ha.
Per lo demés aquí la gent és molt feliç preparant lo de Nadal, i disfrutant de la vida, la gent també es tipo a Espanya professors i alumnes, ja miren per a fer festa 22 i 23 del 12 que no cauen massa bé i ja ho han aconseguit per a la classe d'alemany, a mi plin perquè jo ja estaré per Espanya.
Demà a vore si anem i peguem una volteta per el mercadet de Nadal i posem coses noves per a contar.
Hui vos pose dos vídeos prou graciosos vos ho recomane, a tot lo món, el primer és un didàctic sobre el llacs gelats, i l'altre sobre les boles de neu quan hi ha poca neu. en fi xiquets vos deixe i a dormir i a vore si el finde vaig publicant tots el dies. A10 xiquets.
I un abraç i b7 per als de casa. Q pronte aniré i voldreu que me’n torne a anar. Jajaja, es broma, després un b7 de pato per a la Peque. I per a Jandro que ja té una dent li portarem una salsitxa i per a Rodri pos una moto que sempre fa bonico. Bueno a10 xiquets.






2 comentarios:

Dublinés dijo...

Hombreeeee!!! Tio perdona que ya no escriba casi, pero es que ando muy liado!! Ya veo que estuvo Raquel por ahí!! Que guai tio!! Seguro que lo pasasteis en grande! Por aquí todo sigue igual... Schuster haciendo de las suyas y Salgado de pilar de la defensa en el camp nou jajaja

En fin tio, un abrazo y voy a ver si me preparo la presentacion del proyecto que casi no tengo tiempo... Pasalo bien, y en dos días... en España otra vez!!!

Unknown dijo...

Hola, peque!!

Què risa amb els vídeos, crec que vaig a dedicar-me a monitora de fer boles de neu, encara que em tocarà practicar un poc...
Ja estic milloreta, la tornada al cole no ha sigut tan dura... Que vaja molt bé l'examen d'alemany!!

Besets..

P.D. Aprofite per a saludar a Victor i desitjar-li sort a la presentació del projecte, :-p