jueves, 18 de diciembre de 2008

Ei la final de l'any! A Erlangen

3 mesos, 76 dies, 129 km nedats a la piscina d'Erlangen, 2 exàmens d'alemany. Coneixem xinos, japonesos, alemanys, russes, i checo. bé tot això són xifres i fets l'important espero haver fet amics i haver fer passat bons ratos algú. I també haver ensenyat alguna cosa a algú. La veritat que m'ho he passat molt bé i he enyorat prou a tot lo món. Com vosaltres espero m'hagueseu enyorat i també heu enyorat que cada setmana feia menys entrades, però jo tb he enyorat els vostres comentaris, així que com no hi ha cap comentari. comenteu algo home!.
La veritat és que no tinc molt de temps, encara he de preparar un fum de coses per al viatge i per tant no ho faré més llarg. Estos Nadals no sé si podré escriure dependrà de com funciona la connexió de Benicarló no molt bona. Però algo farem nunca hay que despreciar el poder de un teleco.
Bueno xiquets, fins la pròxima entrada. Espero que disfruteu del blog.
I hui no hi ha res de b7 ni abracets ni històries ni d.m.c per a la gent. Perquè demà els donaré personalment.Ei que és broma. La moto per als nebots, un abraç i b7s per als de casa. i un b7 de pato per a la Peque. I una abraçada per als lectors.

A10 calimeros!, Hola patofantes! poso 4 fotos del mercadet de Nürnberg

1 comentario:

Gràcia dijo...

Hola !!!
fa temps que no et comente, però be, a vore si parlem en Nadal :) espere que tingues bon viatge i ens contem prompte :)
Bessets!