lunes, 8 de diciembre de 2008

Ei que se pot fer tot! cada volta els títols tenen menys a vore amb el contingut!!!

Hola xiquets, demà tinc el meu primer examen d'aleman y a Aelmanya a vore que ens posaran. La veritat que aquesta no es la rao de que no bhe escrit en el blog aquest finde, sino perque estava per ahi ultimamant compres navidenyes, Així que és lo que hi ha com feia excursions a la capital pos no estava per aquí. El finde que ve a voire si m'emporto la camara i faig algun vídeo també. Que la veritat que la fira quede molt nadalenca. Aquí el que més triunfen a la fira són les mítiques salxitxes i bocadillets. I després les fruites recuberte de xocolata. Hi ha de tot, pomes, peres, platans, freses, mandarina, i qualsevol fruta que puguesseu pensa. Després estan els dolços típic d'aquí que són les galletes gegants. I per a menjar el de salaet tenim als "brezel". Prou bons. Per a veure el que triunfa es el vi calent, La veritat que es vi calent , bullit en una especie de frutes seuqes, i com a resultat surt una cosa que no me va agradar gens, era horrible i ademés calent. En fi es veu que per aquí té molt d'éxit, però a mi no m'agrada gens i a Raquel encara menys que a mi. Però bueno com te donen la taça recuerdo del mercadet, pos encara val la pena fer el mal traguet. No se si comprar les herves estes per a bullir vi a casa. Per lo demés es prou entrentigut anar de compres i xerrar feliçment en els tenderos. La veritat que per aquí són molt nadaleros, fan molts Betlhems també i hi han moltes figuretes a les paraetes. I monten un "Belén" de figures molt grans en tots els mercats.
Per lo demés hui ha sigut un dia molt feliç en los übungen a les 7:30 i després a nedar i finalment les pràctiques de digitale klänge. Erem tres un alemany, un checo, i Un espanyol que feien un programa en matlab. L'espanyol diu el matlab es tonto i per tant s'ha de fer així en dibuixet explicatiu jugant en vectors, hui m'ho he passat pipa, explicant vectors en matlab, i fent programers absurds, que quedaven molts graciosos el pobre checo és físic i no té ni idea de programar. I l'alemay sap fer un monto de mariconades en matlab, però lo que es progrmar poca cosa. molta teoria de senyals, i molta gràfica bonica pero poca programació. I en fi programar es como abrir la ventanas, demà vos cantaré aquest gran exemple per als programadors. i no res al final m'han fet cas i el programa més o meny ha funcionat, amb les idees originals del matlab, marca hispana. Però molt bé.
En fi hui vos deixo un curt de Ciro Altabas que he trobat a Jesulink.com i que m'ha agradat molt dels amics imaginaris. I també une sfotos d'una bonica historia d'amor.
Bona nit. I un b7 de pato per a la peque i que es milloré que esta maleta. Un abraç fort per als de casa i per las nebots la moto.



Manual Práctico del Amigo Imaginario (abreviado) from Ciro Altabás on Vimeo.






No hay comentarios: