sábado, 27 de diciembre de 2008

Bon Nadal

Hola xiquets, Bon Nadal, aquest blog a tancat per vacances però la veritat que tenia mono de fer una entradeta així que pos no res la faig i demà pos algú la llegirà. Això esperem, la veritat q no tinc temps per a fer les entrades, la setmana que vindràtampoc farem blog,ja que estaré per Paris, així que ja ens vorem per a nou any. Per tant aprofito per a felicitar a l'any nou als lectors. i a vore si pronte apleguem a les 1000 visites, premi especial per a la visita 1000.
La veritat que l'any ja finalitze i enguany seràmolt xulo en la meua Peque a Paris. Enguany ha sigut un any moltbonico, i espero que el pròxim siga igual de bo. Lo que pase es que per a mi els anys van de setembre a setembre. Així que ara és més la festa que res, no sé si molts dels lectors tenen aquesta mateixa sensació. Bueno a vore si demà faig una entradeta més llargueta i pose algunes fotos.
Un b7 de pato per a la Peuqe iun abraç per a la familia. A10 xiquets

2 comentarios:

Anónimo dijo...

HOLA TETESAN!!

I PER A LA ENTRADA 750 NO HI HA PREMI?? JO TAMBE TENIA MONO DE BLOG I HE ENTRAT PER VORE SI HAVIES ESCRIT ALGO I MIRA SI! PERO NO SOC L'ENTRADA 1000 AIXINA Q PROVARE SORT UN ALTRE DIA ADEUUUU

Unknown dijo...

Hola megacrack, un descubriment el teu blog. Un abraç!