sábado, 9 de mayo de 2009

De nadadors i caduferos!!!!!!!!!!!!!!!!!



Hola xiquets, Aquest finde si que podré escriure el passat vaig tindre visita de la meva germana i Manolo i no vaig tindre ni una mica de temps i per la setmana ara em fa una mica de mandra. però a vore si ens posem en serio i escrivim una mica més.
En primer lloc agrair el comentari de Ramón pare, i contestar-li, donar-li molts records a Marcos, sense ell no haguera aplegat mai a ser un nedador decent. La veritat que aquesta setmana tornava a casa cansat, de nadar i de tot, però en llegir el comentari em va motivar molt per a continuar pegant-li canya a nadar. La veritat es que sí. se troba molt a faltar a tots els benicarlandos, encara que només siguera una estona breu a la piscina i pensant, col·lega com li pega hui, i xerradeta al final, Ho torno a dir gràcies a això he millorat molt. Per tant només dir-li que jo per aquí continuo nedant molt i que espero pronte estar a l'altura d'ell per tant q no pare. En quan a lo de tornar, pos ara el percal està una mica complicat, amb el projecte a Fraunhofer IIS, però suposo que podré tornar una altra setmaneta per a Benicarló. Quan, realment, no ho se, ara començaré a mirar-lo.
Bueno xiquets a vore si escric més i així teniu més notícies meves aquest finde espero pujar prou material. Records per a tots. La moto per als nebots. Un b7 per a la Peque i una abraçada molt forta per a ma casa.
vos pujo unes fotos ala vespra més que ara vaiga comprar!!!!!!

a10



1 comentario:

Anónimo dijo...

Li he ensenyat el teu escrit a Marcos i esta molt content, i agrait aixi es que jo he complert em la meva tasca. També moltes gracies per la part que em toca i ja saps que si vols algo de nosaltres podem fer-ho ja que no ens costa res hau binga salut i falera. fins unaltra.
Ramon Senior.