martes, 28 de abril de 2009

ei que Romà ("Lo Blanco", "Germán, pa ma mare") dixit:

Hola a tots/es
Este dijous, dia 30, emetran al programa Medi Ambient de Punt 2 de televisió valenciana un programa dedicat al Puig de la Nau de Benicarló.
Es parlarà sobre les orquídies que hi podem trobar, així com d'altres endemismes valencians, sobre els roures d'Aiguaoliva i sobre el poblat Iber. S'emetrà a les 22h pel canal 24-9, i a les 22,30h el repetiran a Punt 2, després el tornaran a repetir divendres, dissabte i diumenge a diferent horari (no sé a quines hores). Al telediari del migdia apareixerà un xicotet abans, dins de l'espai de medi ambient, del que es dirà a la nit.
Feu difussió!
Aquí us deixo un enllaç de la programació del programa medi ambient de Punt 2, on ja surt anunciat el Puig.


http://www.punt2.es/programas/mediambv.asp

VINGA Romà explica-ho bé!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

1 comentario:

Anónimo dijo...

Hola Antonio Juan: Soc sun pare de Ramon i Oscar i avui a la fabrica m' han donat un encarrec pera tu supos que ja et deus pensar de qui es, De Marcos clar que si diu que ja ha comensat la preparacio pera la travesia i que et trobe molt a faltar perque en tu te un rival pera poder fer la preparacio, bueno que no es el mateix sense tu i m' ha preguntat si venis algun dia li he dit que em semblava que si pero que no sabia cuant. Binga animat i sapigues que per diverso motius se te trobe molt a faltar, fins i tot pera feli la punyeta a la casa Comsiscorrals que si algu no ho enten es l' Ajuntafem com el seu nom molbé indica.
Ahu salut i forsa
de part de Ramon pare "pare pilotes".