domingo, 10 de enero de 2010

Ei que anem de cumples!!

Hola xiquets, com va?, espero que molt bé, pareix que estareu una mica gelats, pos guardeu-ne una mica per a l'estiu i així no tindreu tanta calor. Per aquí també fa una mica de fresca però anem passant abrigats i au. Ja farà algun dia calor.


Per lo demés hui ha sigut un diumenge tranquil·let, hem anat a pegar una volteta per el rastro, a vorer algun dia faig entradeta per al blog i vos comente el que m'he comprat, ja voreu serà divertit.


Per lo demés hui també he començat l'agenda per al 2010, espero a vorer si aquesta duré més que les altres, d'escriure les coses que tinc que fer que les altres comencen bé però és arrancada de cavall i parada de burro.


I continuem amb el gener cumpleanyero, ahir els meus 2 nebots van fer 2 anys i mira que són majos i guapos, poc a poc van creixent i se faran molt grans. Felicitats i a fer-ne molts més. Com estos encara no me llegeixen no sé queixaran per la entrada tard.

I demà dia 11,suposo que hui per al lector, és el de ma germana així que si la veu feu el favor de felicitar-la i estirar-li les orelles. Així que d'aquí te diem moltes felicitats germaneta.


També val a dir que el dia 8 va ser el del meu cunyat, aquí tot pare al gener!, així que també felicitats.


Bueno xiquets em despedeixo, les fotos són d'Erlangen.


Un b7 per als de casa. Uns 33 Tirons de orelles per a ma germana, la moto per als nebots, i un b7 per a la Peque.

No hay comentarios: