martes, 18 de agosto de 2009

playmobil! i felicitat!!

Hola xiquets com va? Espero que molt bé, bueno hui vos vaig a contar i posar 4 fotos del playmobil fun park, que tenim a Zindorf. Per als lectors que no ho sabien, els playmobils van nàixer entre Erlangen i Núrnberg es a dir a Fürth. Així que per aquí hi ha molta tradició. La veritat que estava molt bé. Era un park, per a xiquets però molt bonic per a passar un dia. L'única queixa és per al “Merxandaising” que no val massa ja que no vaig comprar ni una camiseta, però els llaverets són graciosos.

La entrada està molt xula i te trasllada al playmobil medieval i una volta entres, tens un meravellós mon per a jugar, el primer és el constructor, amb la grua. Després vas a vorer el barco pirata que és una replica igual però en gran. Molt bonic, jo el tenia i era i és molt majo. I pots pujar i tot i disfrutar molt de la visita.


Després vas a dins el castell, també enorme i des de la torre veus una vista impressionant del park. Seguidament passes al far-west... Que també s'en surt de lo normal. On tens una mina per a buscar tresors, pedres boniques bàsicament. Però que ja entretenen un montó als xiquets. També podem vorer la granja, on pots fins hi tot munyir vaques playmobil. I una vegada tens fam vas a dinar als restaurantets, una mica carets però bé en general.


Bueno, per la vespra va ploure i replegarem pronte però demà posaré més fotos.

Un b7 per a tots els lect@rs!


No hay comentarios: