miércoles, 18 de marzo de 2009

Ei hay por ahí cierta marca con algo comido que se podría cambiar por una botella de sidra medio vacía!!!!!!!!!!!!!!!!!

Hola faller@s, per aquí apleguen rumors de caigudes de records, i rutes de la mistela prou llargues. Molt bé, ànim xiquets que la joventut és lo que fa. I per a les Mares que també la fan pos cuidado que els joves d’ara van molt fort i traguen sense set. I no pot ser en fi és lo que hi ha. Desprès també demano disculpes per la poca actualització del blog però a partir d’avui que ja s’acabat d’aquest descontrol en el blog ara hi tornarem a fer coses per al blog que hi han prou coses per a contar.

Primerament como és 18 hi ha que felicitar a la parella de peques que també col·laborem amb les falles però amb materials que ens venien a ma per a esculpir 2 boniques falletes.

Si algú comenta i no està molt resacos que pose els resultats de les falles binicarlandes. Bueno xiquets vaig a dormir. Anirem recuperant el blog poc a poc.

Un abraç per als de casa i la moto per als nebots. I per als treballadors campechanos de Fraunhofer.

I un b7 de pato per a la Peque o 2 xe encara que hi ha crisis sempre van bé, que no costen massa i són sempre el final d’una bona pel·lícula per tant encara que podeu ahorrar d’anar al cine pq podeu fer el final, aneu al cine que també és bonico.

A10 xiquets






Fi de la peli





No hay comentarios: